dimecres, 22 de desembre del 2010

UN NADAL PLE DE DESITJOS AL MAS MASÓ.En uns moments difícils per a moltes de les nostres famílies, aquest any hem deixat de banda la parafernàlia del Nadal i ens hem posat a pensar desitjos per un món millor. L’arbre de Nadal ha estat L’ARBRE DELS DESITJOS. Malgrat tot, no hem oblidat que Nadal és una tradició molt bonica i a tota l’escola s’ha viscut intensament. Així ho reflectien les anades i vingudes per assajar el gran concert de Nadal, (que aquest any ha introduït una part instrumental, com veureu a les fotografies), la decoració de passadissos, el pessebre que com cada any exhibeixen les mares de l’Ampa a l’entrada de l’escola i els tions que han esperat pacientment a cagar per a tots els cicles el dia 21. Ah! I no oblidem que tothom, absolutament tothom té après un poema de Nadal per dir a la família, sigui o no a la taula de Nadal. Que un poema és un poema i sempre endolceix les oïdes de qui l’escolta durant uns moments.

Som conscients que una gran part del nostre alumnat, forma part de famílies amb religions i tradicions diferents, però vivim en una terra amb unes tradicions molt boniques i molt arrelades que cal que coneguin ja que som el seu país d’acollida . Val a dir que també en el seu moment parlem de la festa del xai o del ramadà. A més, diades com la de la gran cavalcada de Reis, no hi ha colors de pell ni diferents vestits a l’hora d’anar a recollir caramels i cantar la cançó del tres reis oi?

El dia 22, les famílies han gaudit, (en dos torns per problemes d’espai ja que aquest acte sempre és un èxit d’assistència), del concert de Nadal on tots els infants han participat cantant i tocant instruments. Val a dir que l’ajuntament ha col·laborat deixant-nos les cadires perquè tothom tingués el seu seient.

Des que el mes de setembre, es va crear la nova escola Arrels, hem establert una molt bona relació i compartim les festes, per tant, els alumnes de P3 han participat amb els nostres nens del mateix nivell a la cantada. Després hem menjat xocolata i melindros oferts per l’associació de mares i pares i a la tarda hem cagat el tió. Deguem haver fet molta bondat, perquè ens ha omplert de dolços i llaminadures!

Bon Nadal i molt bon any 2011!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada