dimarts, 22 de desembre del 2009

L'ESTEL DE NADAL HA IL·LUMINAT EL MAS MASÓ!

adal ha omplert de màgia la nostra escola. La mainada  s’ha il·lusionat els darrers dies abans de les vacances de Nadal amb l’ambient nadalenc que ha impregnat tota l’escola. La darrera setmana van arribar els tions a tots els cicles. Els alumnes d’infantil i cicle inicial s’afanyaven cada dia a omplir-los el plat de menjar amb les peles de la fruita dels seus esmorzars. Els nois i noies de cicle mitjà i superior s’afanyaven a decorar passadissos una vegada superats tots els exàmens trimestrals. Els professors i professores preparaven els poemes, les portades, les notes...tot amb l’esperit dels ensenyants que porten la feina al cor. Les professores de cicle inicial amb la feina afegida de portar el pes de la decoració de les entrades que ha quedat molt gelada com veureu a les imatges. I s’hi van afegir les mares de l’Ampa amb un pessebre preciós.



Tot plegat va esclatar en una gran festa el darrer dia. Primer els petits i després els grans, varem  anar a recitar i cantar al teatre de l’escola amb una gran participació per part de les famílies . Entremig, el tió va anar cagant, no en sentíeu la ferum? Ah, i els patges reials van venir a recollir les cartes pels Reis Mags i van repartir caramels a tothom.


Ara, com diu el poema “l’escola es tancada...” i ens espera a tots i a totes passades les festes per retrobar-nos amb més ganes que mai .

BON NADAL A TOTHOM
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada