dilluns, 2 de novembre del 2009

Festa de la castanyada al Ceip Mas Masó.


El passat 28 d’octubre va venir al Mas Masó la Maria Castanyera . Al matí ens va visitar aula per aula, i de passada va recollir les castanyes que els nens havien portat. Anava explicant que a la tarda no vindria perquè marxava de viatge i ja tenia la maleta preparada. Nosaltres ens varem esglaiar: com es fa una castanyada sense la Maria Castanyera?

A migdia, el senyor Quim,amb pares i mares de l’Ampa, va torrar les castanyes amb el magnífica torradora que ens ha fabricat i regalat en Benet Boadas, el marit de la Professora de P3 Dolors Morera.

A la tarda però, varem tenir sort. Quan la castanyera ja sortia amb una maleta immensa, va aturar-se i ens va explicar dalt de l’escenari anècdotes de tots els països que havia visitat: portava un instrument musical dels indis americans, ens va ensenyar una cançó mexicana, varem ballar música de la India, etc. Tots hi érem representats fóssim del país que fóssim. Hi va haver un moment molt emocionant quan els alumnes de primària es van alçar i per sorpresa de tothom ens van cantar una cançó de halloween que havien preparat amb la professora d’anglès. Les mares que ens van venir a veure també s’ho van passar molt bé. Després ens van repartir les paperines de castanyes i una beguda i a les cinc tothom cap a casa, que havíem d’agafar forces per anar a Fires.

La Maria per descomptat va marxar corrents a agafar l’avió i el curs vinent ens en farà cinc cèntims.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada