dilluns, 20 d’abril del 2009

Els jocs del pati

Com ja sabeu cada setmana es fa un joc diferent a l'hora del pati, fins ara hem treballat el futbol, el bàsquet i passar i plantar. La propera setmana introduirem el joc del CEMENTIRI. És un joc molt conegut i divertit, les seves normes no són gaire complicades i de segur que tots els alumnes s'ho passaran d'allò més bé.
Per els que no s'en recorden de les normes fem un petit repàs, s'enfronten dos equips A i B, en un camp dividit en 4 parts:


L'objectiu del joc és eliminar els components de l'equip contrari, per eliminar-los s'ha de tocar llançant una pilota des del nostre camp, si toques un adversari aquest se'n va al seu cementiri i pot llançar la pilota. Si toca algú de l'equip contrari es salva i torna al seu camp i el contrari se'n va al seu cementiri i fa la mateixa acció. Si no toca a ningú es queda al cementiri. Per poder eliminar algú el llançament la de tocar directament i la pilota ha de caure a terra, si la pilota és agafada per algun jugador (del seu equip o del contrari) abans de tocar terra aquest jugador no està eliminat.
L'últim jugador eliminat té 3 llançaments per evitar la derrota del seu equip.

1 comentari:

  1. Perfecte, així els que no estem posats a la materia també sabrem de què va.Carme

    ResponElimina