dijous, 21 de maig del 2009

Mas Masó vs Santa Eugènia

El dimecres 20 de maig els jugadors de Mas Masó de cicle superior van jugar un partit al Pavelló de Santa Eugènia, amb aquest amistós finalitza la temporada, fins l'any vinent!!










diumenge, 17 de maig del 2009

Còlonies 6è La cot (Olot)

Els dies 7 i 8 de maig l’alumnat de 6è acompanyat de cinc mestres va anar de colònies a La Cot (Olot), a una casa ubicada a la zona volcànica, entre la Fageda i els volcans Croscat i Santa Margarida.
Moltes de les activitats que es van realitzar estaven relacionades amb l’observació i coneixement de l’entorn: sortida a la Fageda, recollida de mostres per realitzar un herbari, sortida al volcà de Santa Margarida, etc... També es va portaren a terme un joc de nit i un concurs per escollir el disseny de l’anagrama d’una samarreta.
D’aquestes colònies cal remarcar l’ordre, el bon comportament, la bona relació , l’emoció i el divertiment.
Amb aquesta sortida alguns s’acomiadaran d’una etapa de la seva vida, la d’infantil i primària, d’altres d’una estada més o menys llarga a l’escola Mas Masó; a tots però, els desitgem que la sort els acompanyi en el nou repte que els espera amb l’entrada a l’institut.













Anem al teatre!

El dijous 14 de maig tot els nens i nenes del Mas Masó hem anat al teatre a veure la llegenda de Salt, representada pels alumnes del IES Vallvera i amb la participació dels nostres companys de 6è. Ha estat una experiència molt maca i entretinguda.




















dimecres, 13 de maig del 2009

Excursió al centre reproductor de tortugues

El dimarts 7 de maig els alumnes de 2n van visitar el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, aquesta sortida està dins de la programació del projecte interdisciplinar que estem realitzant "LES TORTUGUES", els nens i nenes van tenir l’ocasió de veure molts tipus de tortugues i entendre una mica més tot el seu procés evolutiu. Després de dinar van aprofitar per anar a la platja de Roses per dissortadament hi havia moltes meduses i no van poder mullar-nos els peus